E-post-inställningar

På denna sida hittar du information om hur du gör för att skapa en ny e-post-adress, kommer åt e-post via webbmail samt lägger till din e-post-adress i olika e-post-program.

I korthet så ska du använda mail.snt.se som server för ingående och utgående e-post. Alternativt går det även bra att  använda mail.webbnamn.com som server för in- och utgående e-post

Skapa en ny e-post-adress

Skapa en ny e-post-adress

Läsa e-post via webbmail från valfri dator, surfplatta eller mobil

Webbmail

Ställa in e-post-program på datorn

Mozilla Thunderbird

Outlook 2003

Outlook 2010

Outlook 2013

Mac OS X Mail

Windows 8 Mail

Ställa in e-post-program i mobiltelefonen och på surfplattan

Android (äldre versioner)

Android 4.4

Apple iPhone och iPad