Tjänster och priser

Nedan finns en översikt över våra tjänster och priser. Priserna gäller från och med 2018-01-01.

Välj i menyn till höger för att komma direkt till beskrivningen av den tjänst du vill veta mer om.

Du är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor.

Beställ ditt domännamn och webbhotell direkt här. 

 

Råd, vägledning och guider

Då vi har över 15 års erfarenhet av att arbeta med Internet-tjänster delar vi gärna med oss av våra kunskaper för att hjälpa dig. Kontakta oss gärna om du undrar över något.

Läs gärna vår guide om hur du väljer rätt domännamn för ditt nya företag.

 

Combo-paket med webbhotell, domännamn och e-post

I priset för combo-paketet med webbhotell ingår allt: kostnaden för domännamnsregistreringar och förnyelser, webbhotell och e-post. Du får allting samlat på en faktura en gång i kvartalet.

Vi har varit verksamma inom Internettjänster sedan 1999, vilket är en lång tid i vår bransch. Bland våra hundratals kunder finns både stora och små organisationer och företag - bl.a. Göteborgsregionens kommunalförbund, Karolinska Institutet och Chalmers. Hos oss får du kvalitet och personlig support.

Väljer du att lägga din webbsida hos oss kan du vara trygg med att få en säker driftmiljö. Genom externa mätningssystem följer vi kontinuerligt driftstatus och ifall ett problem skulle uppkomma åtgärdar vi det så snabbt som möjligt. Ett exempel på vår goda driftstatus: under första halvåret år 2013 har drifttillgängligheten för vår mailserver varit över 99,8 %.

Allt detta ingår i vårt combo-paket med webbhotell

2.000 MB utrymme (1.000 MB för webbsidor och 1.000 MB för e-post)
100 st e-post-adresser   Kan hämtas till ditt e-post-program, till din mobil eller läsas via webbmail
100 st e-post-alias
Eftersändning av e-post   Skicka vidare e-post till valfri e-post-adress
Autosvar på e-post   E-post kan besvaras automatiskt t.ex. vid semester
Webbmail   Läs din e-post var du än är
Utförlig statistik   Se hur många besök du har haft, vilka sökord som använts m.m.
Webbaserad administration   Lägg enkelt till nya e-post-konton
Antivirusskydd   All e-post kontrolleras mot virus
Spamfiltrering   Oönskad reklammail märks, så att den lätt går att filtrera bort
FTP-konto   för att lägga upp webbsidor
FTP direkt i webbläsaren   Överför filer var du än är, utan specialprogram
Wordpress  Säg till så förinstallerar vi Wordpress gratis för att du lätt ska kunna skapa din hemsida
Formulärhantering   Med tydliga instruktioner i manualen
Stöd för PHP
MySQL-databas  Kontakta oss för att utan extra kostnad lägga upp MySQL-konto
Garanti på 99% upptid Skulle upptiden vara lägre än 99% per månad - kontakta oss så får du tillbaka månadsavgiften!
Personlig support
Utförlig manual

Pris: 210 kr/mån
Allt i combo-paketet ingår: domännamn som slutar på .se eller .com, e-post och webbhotell.

Priset gäller per månad. I combo-priset ingår allt: domännamn (.se eller .com), förnyelse av domännamn, webbhotell och e-post.  Kunder med webbhotell tecknade innan 2017-02-01 betalar domännamn (från 28 kr/mån) och webbhotell (182 kr/mån) på separata fakturor. Alla priser exkl. moms. Fakturering sker kvartalsvis. Allmänna villkor gäller.

 

SSL-certifikat och egen IP-adress

Behöver du ett eget SSL-certifikat och en egen IP-adress för exempelvis e-handel kan vi erbjuda detta som en tilläggstjänst. Installationskostnaden är 1496 kr exkl. moms och tilläggskostnaden per månad är 186 kr exkl. moms.

Kontakta oss gärna för mer information elller för att beställa tilläggstjänsten.

 

DNS-tjänst

Vi erbjuder en DNS-tjänst - antingen både primär och sekundär DNS eller enbart sekundär DNS - som en del av webbhotelltjänsten utan någon extra kostnad, vilket innebär en månadskostnad av 148 kr exkl. moms. I priset ingår redundanta namnservrar i olika europeiska länder för en hög driftsäkerhet. Alla ändringar och DNS-inlägg är kostnadsfria, och utförs direkt via webbinloggning. För sekundär DNS kan vi utan extra kostnad erbjuda uppdateringar via så kallad AXFR från den primära DNS-servern.

Kontakta oss gärna för mer information elller för att beställa tilläggstjänsten.

 

 

Andra tilläggstjänster för webbhotell

 Vi erbjuder tilläggstjänster för avancerade användare av vårt webbhotell. Bland annat erbjuder vi följande:

  • Skapande av webbsidor
  • Webbprogrammering
  • E-handels-hosting
  • DNS-tjänst
  • Extra utrymme
Kontakta oss gärna för mer information om tilläggstjänsterna.

 

Combo-paket med vidarepekning, vidarebefordring av e-post ihop med domännamn

 Vidarepekning är en tjänst för dig som redan har en hemsida, och vill koppla ditt domännamn till den. När någon går in på ditt domännamn så hämtas automatiskt din hemsida från din gamla krångliga adress och visas. Tjänsten för vidarepekning har nu integrerats som en del i tjänsten för webbhotell som beskrivs ovan.


 

Domännamnsregistrering

OBS! Från och med 2015-08-14 har vi infört combo-paket för alla nytecknade vidarepekning- och webbhotellabbonnemang. I combo-paketet ingår domännamnsregistrering automatiskt och behöver inte betalas separat. Läs mer här om combo-paketen för vidarepekning och för webbhotell.

I övriga fall (domännamn som tecknats utan vare sig webbhotell eller vidarepekning) så finns priser för domännamnsregistrering nedan.

Domännamnsregistrering

Ändelse Pris per månad
 
.se 28 kr/mån  
.com 28 kr/mån
 
.net 28 kr/mån
 
.org 28 kr/mån
 
.info 28 kr/mån
 
.biz 28 kr/mån
 
.uk 28 kr/mån
 
.eu 28 kr/mån
 
.nu 40 kr/mån
 
Priset gäller per månad. Alla priser exkl. moms. Fakturering sker årsvisKontakta oss för priser för övriga toppdomäner / ändelser .Allmänna villkor gäller.

 

Beroende på vilken toppdomän det gäller har vi valt olika modeller för relationen med toppdomänens innehavare (s.k. NIC vilket betyder Network Information Centre). Observera att vi endast registrerar domännamn åt svenska kunder via webben - kontakta oss via e-post ifall ditt företag är baserat utanför Sverige.

 

Förnyelse av domännamn

OBS! Från och med 2015-08-14 har vi infört combo-paket för alla nytecknade vidarepekning- och webbhotellabbonnemang. I combo-paketet ingår förnyelse av domännamn automatiskt och behöver inte betalas separat. Läs mer här om combo-paketen för vidarepekning och för webbhotell.

I övriga fall (domännamn som tecknats utan webbhotell eller vidarepekning, alternativt tecknats med webbhotell eller vidarepekning innan 2015-08-14) så finns priser för förnyelser nedan.

Normalt sker förnyelsen två år i taget, vilket ger dig ett så lågt pris som möjligt, men om du säger till så kan vi även förnya domännamnet för endast ett år.

Förnyelse av domännamn

Ändelse Pris för ett års förnyelse
Pris för två års förnyelse
.se 476 kr
672 kr
.com 476 kr 672 kr
.net 476 kr 672 kr
.org 476 kr 672 kr
.info 476 kr 672 kr
.biz 476 kr 672 kr
.uk 476 kr 672 kr
.eu 476 kr 672 kr
.de 476 kr 672 kr
.nu 696 kr 960 kr
.to 2496 kr 3496 kr
Priset gäller per år, respektive per två år. Alla priser exkl. moms. Fakturering sker som standard för en tvåårsperiod för förnyelse av domännamnKontakta oss för priser för övriga toppdomäner / ändelser. Allmänna villkor gäller. Vid förnyelse efter utgångsdatumet tillkommer priser och villkor enligt rubriken Återställning av utgånget domännamn nedan. Observera att det beroende på toppdomän kan variera hur många dagar efter utgångsdatum det är möjligt att förnya domännamnet. Ansvaret för att förnya domännamnet i tid är kundens.

 

Återställning av utgånget domännamn

Om domännamnet går ut (d.v.s. passerat sista förnyelsedatum måste en manuell återställning göras. Förutom förnyelsepriset i tabellen ovan tillkommer ett tillägg på grund av den manuella hanteringen beroende på hur lång tid som gått sedan sista förnyelsedatum enligt följande:

Tillägg för återställning av domännamn

Ändelse Ifall det är upp till 15 dagar
sedan sista förnyelsedatum
Ifall det är mer än 15 dagar
sedan sista förnyelsedatum
alla ändelser 400 kr
800 kr

Priset gäller per domännamn. Alla priser exkl. moms.Allmänna villkor gäller. Tillägget tillkommer till det ordinarie förnyelsepriset. Observera att det beroende på toppdomän kan variera hur många dagar efter utgångsdatum det är möjligt att förnya domännamnet. Ansvaret för att förnya domännamnet i tid är kundens.

 

 

SSL-certifikat

Vi säljer SSL-certifikat på webbplatsen sslcert.se där du kan läsa mer om de olika typer av SSL-certifikat vi erbjuder.

 

Överlåtelse av domännamn

Hos oss kan du överlåta ditt domännamn till en annan innehavare. Vi hjälper dig med överlåtelse av domännamn oavsett om du är tidigare eller ny kund hos oss.

Vill du utföra en överlåtelse av ett domännamn som slutar på .se ber vi dig först och främst att ladda ned detta formulär i PDF-format. Vi hjälper dig gärna med frågor om formuläret - kontakta oss via e-post på adressen info@snt.se. Fyll i formuläret och scanna det och skicka det sedan via e-post till info@snt.se.

Om inte .se domännamnet du vill överföra från början är registrerat via oss behöver du kontakta .SE Direkt för att få en så kallad auktoriseringskod. Detta gör du genom att skicka ett e-post-meddelande till info@iis.se och begära ut auktoriseringskoden. Koden skickas ut av .SE Direkt till den e-post-adress som finns registrerad som kontaktadress till domännamnet. Auktoriseringskoden skickar du till oss via e-post till info@snt.se. Vi behöver koden eftersom domännamnet måste finnas i vårt system för att överlåtelsen ska kunna utföras.

Överlåtelse av domännamn

Ändelse Pris
.se 1496 kr
.com 1496 kr
.net 1496 kr
.org 1496 kr
.info 1496 kr
.biz 1496 kr
.co.uk 1496 kr
.org.uk 1496 kr
.nu 1496 kr
Priset är en engångskostnad. Alla priser exkl. moms. Kontakta oss för priser för övriga toppdomäner / ändelser. Allmänna villkor gäller.

 

Beställ överlåtelse av domännamn

Fyll i uppgifterna nedan för att beställa överlåtelse av domännamn till priset i tabellen ovan till höger. Observera att det är uppgifter om den nya innehavaren som ska fyllas i.

Domännamn som ska överlåtas (exempel: test.se )

Ändelse för domännamn


Namn på kontaktperson

Företag

Organisationsnr / Personnr

Adress

Postnr

Postort

E-post-adress

Telefonnummer

Kryssa i rutan för att bekräfta följande:

  • Jag beställer härmed överlåtelse av ett domännamn till priset enligt tabell ovan.
  • Om överlåtelsen gäller ett .se domännamn har jag redan skickat in formuläret enligt instruktion ovan till SNT.
  • Jag accepterar allmänna villkor, villkor, avtal och bilagor för beställningen som finns dokumenterade här nedanför.

 

 

Villkor för beställningar

För beställningar på webbnamn.nu gäller de villkor som finns samlade på denna sida.
 
 
 
 
           
  sntlogo   webbnamn.nu är en tjänst från Swedish Networking Technologies AB.
Postadress
Solskensvägen 36, 432 54  Varberg
E-post
info@snt.se  Hemsida www.webbnamn.nu
Villkor Integritetspolicy och allmänna villkor